Вежбање додека постиш

Вежбање додека постиш – дали треба да ја смениш вообичаената рутина?

Епизода 582 – дали треба да се паузира вежбање додека постиш или можеби да се промени рутината – прашање поставено од @kiko

Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.

Остави коментар

Your email address will not be published.