Гел за очи

Гел за очи – зацврсти и затегни го пределот околку очите

Го подобрува изгледот на деликатниот предел околу очите на тој начин што ја зголемува еластичноста на кожата.*

  • Ја намалува подуеноста околу очите.**
  • Содржи ревитализирачки екстракт од краставица.
  • Одговара на сите типови кожа.
  • Без додадени парабени. Дерматолошки тестиран.

Ексклузивно формулиран со:
витамин Б3, антиоксидансите витамин Ц и Е и алоја вера, екстракт од краставица.

Безвоздушна пумпа од 15 мл.

*Тестиран врз испитаници со утврдување на цврстината и еластичноста со визуелна евалуација од страна на стручњаци во временски интервали од седум и 42 дена. Кај 45% од испитаниците се гледа подобрување во цврстината/еластичноста на кожата под очите на 42. ден.
**Визуелна евалуација покажува дека за 7 дена ја подобрува подуеноста просечно за 45%.

Нарачајте од Herbalife Член 

Остави коментар

Your email address will not be published.