дневна крема за лице

Дневна крема за лице

Дневна крема за лице – хидратантна крема што дава сјај

Дневна крема за лице – сенаменски хидрантен крем што на лицето му дава здрав сјај. Кожата изгледа сјајно, дури и без шминка.

  • За само 7 дена ја намалува појавата на брчки и линии.*
  • Клинички тестирања покажуваат дека по само седум дена кожата станува помазна и помека.**
  • Клинички докажано дека по осум часа ја прави кожата двојно повлажна.***
  • Овој производ е идеален за секоја прилика кога сакате кожата да ви изгледа свежо и
  • свиленкасто мазна или кога сакате малку да ја навлажните.
  • Совршен за мажи и жени, одговара за сите типови кожа.
  • Без додадени парабени. Дерматолошки тестиран.

Ексклузивно формулиран со:
витамин Б3, антиоксидансите витамин Ц и Е и алоја вера, масло од сончоглед, екстракт од цвет на Spilanthe Acmella, масло од макадамија, масло од сусам.

Безвоздушна пумпа од 50 мл.

*Тестиран врз испитаници со визуелна евалуација на влажноста на кожата од страна на стручњаци на интервали од два, четири и седум дена.
**Клинички тестиран врз испитаници за утврдување рапавост на кожата со Visioscan и со фото-техника на обратен инженеринг на интервали од 0, 7 и 42 дена.
***Тестиран врз испитаници, со мерење на влажност на кожата во интервали од осум часа. Кај 100% од испитаниците влажноста на кожата по осум часа беше двојно поголема. Нарачајте од Herbalife Член


 Нарачајте од Herbalife Член

Остави коментар

Your email address will not be published.