дневна крема со заштитен фактор

Дневна крема со заштитен фактор

Дневна крема со заштитен фактор – SPF 30

Дневна крема со заштитен фактор – долготраен хидрантен крем што ја прави кожата мека и мазна. Обезбедува заштита против широк спектар на УВ-А и УВ-Б зраците.

  • За 7 дена ја намалува појавата на брчки и линии.*
  • После осум часа обезбедува двојно поголема влажност на кожата.**
  • За само 7 дена кожата изгледа поблескаво и е помека и помазна.***
  • Обезбедува заштита против широк спектар на УВ-А и УВ-Б зраците.
  • Дерматолошки тестиран.

Ексклузивно формулиран со:
витамин Б3, и антиоксидансните витамини Ц и Е и алоја вера, масло од макадамија, екстракт од краставица и пептиди.

Безвоздушна пумпа од 50 мл.

* Клинички тестиран на испитаници за утврдување на рапавост на кожата со Visioscan и со фото-текника на обратен инженеринг на интервали од 0, 7 и 42 дена.
** Тестиран врз испитаници, со мерење на влажност на кожата на интервали од осум часа. Кај 100% од испитаниците влажноста кожата по осум часа беше двојно поголема.
*** Тестиран врз испитаници со визуелна евалуација на кожата од страна на стручњаци на интервали од четири и седум дена. Во просек, во параметрите кои се мереа, беше забележана разлика во кожата на испитаниците од 46%. Нарачајте од Herbalife Член

Нарачајте од Herbalife Член 

Остави коментар

Your email address will not be published.