Епизода 563- лимон наутро

Лимон наутро

Епизда 563 – лимон наутро

Епизода 563 – лимон наутро пијам веќе 3 месеци. Дали треба да направам некаква кратка пауза? – прашање од Катерина Ристоска.

Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.

Остави коментар

Your email address will not be published.