здравје на мозок

Здравје на мозок

Храната одговорна за здравје на мозок

Епизода 585: Јосиф често зборуваш на теми за дигестија, килограми и изглед, но што се слчува со мозокот и која е храната најмногу одговорна за здравје на мозок? – прашање поставено од @biljana

Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.

Остави коментар

Your email address will not be published.