изотоник

Изотоник – некалоричен електролитен напиток  за поголем внес на течности.

Изотоник – обезбедува 100% од препорачаниот дневен внес на витамин Ц што помага во намалување  на заморот и истоштеноста.

ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ

  • Некалоричен напиток за спортисти за поголем внес на течности
  • Со осмолалност пониска од 270 mOsmol/kg
  • Носи 100% од препорачаниот дневен внес на витамин Ц што помага во намалување  на заморот и истоштеноста
  • Обезбедува Б витамини (Б1, Б2, пантотенска киселина и Б12) и калциум и магнезиум, што помагаат за нормален метаболизам од кој се добива енергија
  • Без вештачки бои, без вештачки ароми

КОМУ МОЖЕ ДА МУ КОРИСТИ HYDRATE?

  • Секој на кој му е потребна нискокалорична хидрација
  • За спортисти во текот на интензивен тренинг
  • Било кој што вежба пред или по работа
  • На физички работници во текот на денот

УПОТРЕБА

Измешајте 1 кесичка со 500 мл. вода и енергично протресете.  Производот треба да се користи како дел од урамнотежена и разновидна исхрана во рамките на здрав начин на живот.

Нарачајте си од Член на Herbalife 

Остави коментар

Your email address will not be published.