Ноќна крема за лице

Ноќна крема за лице – крем за обновување на кожата

Ноќна крема за лице – Овој богат, раскошен крем на кожата ѝ ја дава влажноста која ѝ е многу потребна навечер.Долгорочната хидрација ви помага да се разбудите со помека и помазна кожа.

  • За само 7 дена ја намалуваат појавата на брчки и линии.*
  • Клинички тестирања покажуваат дека по само седум дена кожата ја права помазна и помека.*
  • Забележливо ги подобрува целокупниот тен и сјајноста на кожата за само една недела.**
  • Клинички тестирања покажуваат дека по осум часа кожата ја прави двојно повлажна.***
  • Одговара на сите типови кожа.
  • Без додадени парабени. Дерматолошки тестиран.

Ексклузивно формулиран со:
витамин Б3, антиоксидансите витамин Ц и Е и алоја вера, масло од сончоглед, масло од макадамија, маслиново масло, масло од сусам, екстракт од цвет на Spilanthes Acmella.

Безвоздушна пумпа од 50 мл.

* Клинички тестиран врз испитаници за утврдување рапавост на кожата со Visioscan и со фото-техника на обратен инженеринг на интервали од 0, 7 и 42 дена.
** Тестиран врз испитаници со визуелна евалуација од страна на стручњаци кои испитуваат колку е кожата помазна, помека, поблескава, посјајна и светната по два, четири и седум дена.
*** Тестиран врз испитаници, со мерење на влажност на кожата во интервали од осум часа. Кај 100% од испитаниците влажноста кожата по осум часа беше двојно поголема.

Нарачајте од Herbalife Член 

Остави коментар

Your email address will not be published.