Серум за брчки

Серум за брчки

Серум за брчки – мултифункционалниот серум помага да се намалат видливите знаци на стареење.*

  • За само 7 дена ја намалува појавата на брчки и линии.*
  • Клинички тестирања покажуваат дека по само седум дена кожата ја прави помека, помазна, поблескава и посјајна.**
  • Се користи наутро и навечер за оптимални резултати.
  • Одговара на сите типови кожа.
  • Без додадени парабени. Дерматолошки тестиран.

Ексклузивно формулиран со:
витамин Б3,антиоксидансите витамин Ц и Е и алоја вера,екстракт од семки од костен, пептид.

Безвоздушна пумпа од 50 мл.

*Клинички тестиран врз испитаници за утврдување рапавост на кожата со Visioscan и со фото-техника на обратен инженеринг на интервали од 0, 7 и 42 дена.
**Тестиран врз испитаници со визуелна евалуација од страна на стручњаци кои испитуваат колку е кожата помазна, помека, поблескава, посјајна и светната по два,четири и седум дена.


 Нарачајте од Herbalife Член 

Остави коментар

Your email address will not be published.