Хидратантна крема за очи

Хидратантна крема за очи

Хидратантна крема за очи – ја минимизира појавата на брчки и линии околу очите, предел во кој има помалку и потни и лојни жлезди, поради што е многу подложен на дехидрација.

  • Ја минимизира појавата на брчки и линии околу очите.*
  • Клинички тестирања покажуваат дека за 8 часа значително ја зголемува влажноста на кожата.**
  • Одговара на сите типови кожа.
  • Без додадени парабени. Дерматолошки тестиран.

Ексклузивно формулиран со:
витамин Б3, антиоксидансите витамин Ц и Е и алоја вера, масло од макадамија, екстракт од краставица, пептид.

Безвоздушна пумпа од 15 мл.

*Клинички тестиран врз испитаници за утврдување рапавост на кожата со Visioscan на интервали од 0, 7 и 42 дена.
**Тестиран врз испитаници, со мерење на влажност на кожата во интервали од осум часа. Кај 100% од испитаниците влажноста на кожата по осум часа беше значително зголемена.

Нарачајте од Herbalife Член 

Остави коментар

Your email address will not be published.