cell activator

Додаток б-комплекс – cell activator Додаток б-комплекс (cell activator) претставува специјална формула што телото го снабдува со витамините Б1, Б2 и Б6, плус со неопходните минерали цинк, манган и бакар за добро здравје. ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ Б витамините (Б1, Б2 и Б6), манганот и бакарот помагаат за нормален метаболизам од којПрочитај повеќе