бенефити од алое вера

Кои се’ се вбројуваат како бенефити од алое вера Епизода 590 – кои се бенефити од алое вера и дали треба да се користи само кога ќе се појави сериозен хроничен здравствен проблем? – прашање поставено од @martinadimovska Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај даПрочитај повеќе

Млеко за чистење лице – погали се’ со алоја Млеко за чистење лице – освежувачко, нежно млеко за чистење збогатено со алоја вера што нежно ја чисти вашата кожа и ја прави убава и мека. Базирано на алоја вера со свеж и нежен мирис. Совршено за нормална до сува кожа.Прочитај повеќе

сок од алое

Сок од алое – освежителен напиток што содржи сок од алоја вера Сок од алое – освежителен напиток што содржи сок од алоја вера и нема додадени шеќери, а на водата ѝ дава освежителен тропски вкус. ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ Содржи 40% сок од алоја вера добиен од листот на растението. Листовите алојаПрочитај повеќе