кафана

Боемски живот и кафана не се закана на твојот животен стил Ако не излегуваш и седиш дома не значи дека живееш здраво и обратно, ако одиш во кафана често не значи дека ќе ти претставува проблем да имаш ред во исхраната. Нешто што многу често го гледам во школата заПрочитај повеќе

Стомак кај мажи

Зошто после 30-та се појавува чичковскиот стомак кај мажи Епизода 613 – зошто после 30 години има поправање и пуштање стомак кај мажи? – прашање поставено од Мики Нјаверојатно затоа што имаат за седење по кафани. Тоа е некако составен дел од балканскиот вид на маж :).  Шала на страна,Прочитај повеќе