кето оброци

Кето оброци со малку калории Епизода 712 – Дали можеш да ми кажеш ниско калорични кето оброци? – прашање поставено од Бојан. Некако оваа недела се собраа прашања за кето. Прва работа Бојан, ниско калорични оброци е многу тешко да најдеш во кето исхрана. Сигурно си запознат со тоа декаПрочитај повеќе

кето или хроно

Кето или хроно – што е разликата и која е подобра? Епизода 711 – Рече дека хроно не е добро затоа што се прави рестрикција на овошје, а во исто време ја фаворизираш кето. Исто така вели дека не треба да јадеш многу овошје. Сакам да знам што е точно.Прочитај повеќе

кето исхрана

Дали кето исхрана е за тебе Епизода 652 – Што е твоето мислење за кето исхрана? – прашање поставено од @tourbillionheart Многу добро мислење имам за оваа исхрана. Многу е актуелна особено на запад, па дури многу болници и многу доктори ја препорачуваат како антивоспалителна исхрана. Се работи за состојбаПрочитај повеќе