која форма на овес

Овесна каша, овесни снегулки или крупен – која форма на овес е најдобрата Епизода 615 – која форма на овес е подобра за појадок и општо како оброк? Овесна каша или стандардните овесни снегулки? – прашње поставено од Ивана Ако бараме подобри од овесна каша или стандардни овесни снегулки, јасПрочитај повеќе

овесна каша кога слабееш

Дали за појадок е добар избор – овесна каша кога слабееш Епизода 604 – дали овесна каша кога слабееш е добар избор за појадок? прашање поставено од @kristina_jovanovska Добар избор е, внимавај само Кристина кај овесните каши често знаат да имаат и шеќер во нив. Причината е тоа што многуПрочитај повеќе

колку овесни снегулки

Колку овесни снегулки дневно се доволно Епизода 593 – дали постои некаков контраефект од секојдневна конзумација и колку овесни снегулки на ден да се јадат? – прашање поставено од @bojan Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе

напиток овес и јаболко

Напиток овес и јаболко – растителни влакна за да ја помогнете здравата дигестија Напиток овес и јаболко е вкусен и лесен начин да го зголемите дневниот внес на растителни влакна и да ја помогнете здравата дигестија* Главни придобивки Една порција обезбедува: 1. 5 гр. растителни влакна 2. 6 природни извориПрочитај повеќе