омега 3 во зима

Омега 3 во зима или во текот на цела година Епизода 693 – Дали треба да има менување и регулација на количната на омега 3 во зима? Mногу луѓе веруваат дека омега 3 во месеци со ‘р’ треба да се венесува повеќе. Дури и некои луѓе веруваат дека исклучиво самоПрочитај повеќе

омега масти

Дали и каков суплемент од омега масти ти треба Пред некој ден добив инспирација да позборувам повеќе за омега масти и за нивната важност и употреба. Инспирацијата беше благодарение на еден разговор со моја драга личност. Имено, разговорот започна со тоа што мој стар и драг пријател од Велес миПрочитај повеќе

здраво срце

Епизода 566 – здраво срце Што значи здрав кардио васкуларен систем и која храна најмногу придонесува за него? – прашање поставено од @sofi Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе

Herbalifeline max

Herbalifeline Max  – додаток во исхраната богат со омега-3 Herbalifeline Max ги содржи есенцијалните масни киселини EPA и DHA, што придонесуваат за нормална срцева функција, како и за одржување нормален крвен притисок и нормално ниво триглицериди во крвта. DHA придонесува и за одржување нормална мозочна функција и нормален вид. ГЛАВНИПрочитај повеќе