стопи сало околу стомак

Постои ли можност да таргетираш да се’ стопи сало околу стомак Епизода 605 – како најбрзо да намалам 10-тина килограми, особено да се’ стопи сало околу стомак и гради? – прашање поставено од @alek.pavlovski. Не знам зошто ни е толку важна брзината и зошто треба да биде најбрзо? Фокусирањето наПрочитај повеќе

храна за топење масти

Постои ли храна за топење масти Епизод 600 – дали можеш да ми споделиш и предложиш храна за топење масти? – прашање поставено од @kmickovska Не постои храна што помага во топење на масти, помагаат навиките кои што ги имаш. Најчесто сметаш дека храна како благо, леб и газирани соковиПрочитај повеќе

слабеење без леб благо

Слабеење без леб, благо и газирано – дали е доволно Епизода 599 – Дали слабеење без леб благо и газирано е доволно?? – прашање поставено од @sandramalevska. Се разбира дека не! Добрата исхрана, добриот изглед и тоа како ќе се чувствуваш и колку ќе бидеш здрав/а не е во тоаПрочитај повеќе

слабеење мажи vs. жени

Слабеење мажи vs. жени – зошто постои разлика Дали постои разлика во брзината и интензитетот на слабеење мажи vs. жени? Да. Дел од причината е што “Марс” и “Венера” имаат различен пристап кога се работи за слабеење. Другиот дел е оној кој произлегува од природниот закон на телото. Мажите генералноПрочитај повеќе

дали јаглехидратите дебелеат

Дали јаглехидратите дебелеат – зошто ги гледаме како непријател? Во изминатите неколку децении многумина се прашуваат дали јаглехидратите дебелеат. Од високо почитувани станаа непријател за намалување тежина. Но, дали овој контраверзен макронутриент навистина не е добар за вас? Луѓето што се на режим на исхрана со намален внес на јаглехидратиПрочитај повеќе

Што ќе ми покаже дали сум дебел Денес во светот има многу луѓе што се прашуваат дали сум дебел. Има многу со покачена тежина и прекумерна дебелина од кога и да било. Луѓето 50.000 години се одржувале во живот на тој начин што складирале масти. Со промените во човековата исхранаПрочитај повеќе