одржливо слабеење

4 совети за одржливо слабеење Епизода 667 – Како да постигнеш одржливо слабеење и никогаш да не ти се случи јо-јо ефект? – прашање поставено од Панче Ова прашање многу често го зборувам со луѓето со кои што работам и со луѓето со кои што ми се обраќаат. Прва работа.Прочитај повеќе

5 килограми помалку

Чекори до 5 килограми помалку во еден месец Епизода 620 – како до 5 килограми помалку за еден месец? – прашање поставено од @kiko777 и @ivan94skopje Нема формула, нема точно зададен редослед на настани ниту вежби што ќе го гарантираат тоа. Тоа константно го зборувам и ќе го зборувам. ИПрочитај повеќе

салото околу стомак

Како да го снема тоа салото околу стомак Дури и ако си сменил/а исхрана и си физички активен/а, многу е фрустрирачки кога тоа салото околу стомак никако не сака да си оди. Имам 3 совети јас доколку си заглавен/а и ти во овој круг. Но, прво да го разрешиме митотПрочитај повеќе

слабеење додека вежбаш фитнес

Што да правиш со храната за слабеење додека вежбаш фитнес Епизода 601 – што да правам за мисијата слабеење додека вежбаш фитнес? Сакам да намалам килограми, но не знам од каде да почнам со исхраната. – прашање поставено од @gjorgievski И без да се бавиш со фитнес, исхраната што тиПрочитај повеќе