висок крвен притисок

Што може да биде причината и решението за твојот висок крвен притисок? Епизода 727 – Каков тип на исхрана и продукти ќе помогнат за регулирање на висок крвен притисок? – прашање поставено од Спасе. Многу е жално што во денешни услови луѓе земаат превентивно апчиња за не се покачи притисокот.Прочитај повеќе

кардио со низок интензитет

Дали претерано правење на кардио со низок интензитет може да ти го наруши здравјето Епизода 713 – колку кардио со низок интензитет е загрозувачко за здравјето? – прашање поставено од Роберт. Роберт незнам од каде ти е овој страв дека кардио па дури и со висок интензитет може да тиПрочитај повеќе

здраво срце

Чекори до твоето благодарно и среќно срце Не знам дали знаеш, но месец Февруари е месецот на здраво и среќно срце. Можеби си на добар пат и твоето срце се радува на животниот стил кој што го практикуваш. Но, и да не се вбројуваш таму, денес ќе ти кажам коиПрочитај повеќе

здраво срце

Епизода 566 – здраво срце Што значи здрав кардио васкуларен систем и која храна најмногу придонесува за него? – прашање поставено од @sofi Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе

Herbalifeline max

Herbalifeline Max  – додаток во исхраната богат со омега-3 Herbalifeline Max ги содржи есенцијалните масни киселини EPA и DHA, што придонесуваат за нормална срцева функција, како и за одржување нормален крвен притисок и нормално ниво триглицериди во крвта. DHA придонесува и за одржување нормална мозочна функција и нормален вид. ГЛАВНИПрочитај повеќе

beta heart

Beta heart – хранлив производ во прав Beta heart ја содржи клучната состојка бета-глукан од овес на OatWell™. Овесните бета-глукани докажано го намалуваат холестеролот во крвта. Високиот холестерол е ризик-фактор за коронарни срцеви заболувања. Бета-глуканите помагаат во одржувањето на нормално ниво холестерол во крвта.* ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ 1 мерица  Beta heart® обезбедува: – 1,5 гр.Прочитај повеќе