салото околу стомак

Како да го снема тоа салото околу стомак Дури и ако си сменил/а исхрана и си физички активен/а, многу е фрустрирачки кога тоа салото околу стомак никако не сака да си оди. Имам 3 совети јас доколку си заглавен/а и ти во овој круг. Но, прво да го разрешиме митотПрочитај повеќе

Стомак кај мажи

Зошто после 30-та се појавува чичковскиот стомак кај мажи Епизода 613 – зошто после 30 години има поправање и пуштање стомак кај мажи? – прашање поставено од Мики Нјаверојатно затоа што имаат за седење по кафани. Тоа е некако составен дел од балканскиот вид на маж :).  Шала на страна,Прочитај повеќе

стопи сало околу стомак

Постои ли можност да таргетираш да се’ стопи сало околу стомак Епизода 605 – како најбрзо да намалам 10-тина килограми, особено да се’ стопи сало околу стомак и гради? – прашање поставено од @alek.pavlovski. Не знам зошто ни е толку важна брзината и зошто треба да биде најбрзо? Фокусирањето наПрочитај повеќе

стомакот после бременост

Стомакот после бременост – 3 најважни продукти Епизода 583 – не сакам да ослабнам во килограми, но што да правам со стомакот после бременост? – прашање поставено од @pankovska.elena Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе