факти за кожата

Факти за кожата – што значи мрсна или сува кожа Од неколку информации и факти за кожата ќе почнеме со првиот и највпечатлив. Кожата е нашиот најголем орган. Не’ штити од сите штетни влијанија како студ, топло, вода. И кожата како и сите други органи има потреба од храна, кислородПрочитај повеќе