суплементи или природно

Дали внесуваш доволно хранливи вредности преку суплементи или природно Многу луѓе имаат конфузија и предрасуди за поимите суплементи или природно. Едните се преплашени и со став дека не сакаат “хемија”, додека другите мислат дека суплементите ќе ги исчистат од гревовите и ќе им ја заменат сиромашната исхрана. Додатоците во исхранатаПрочитај повеќе

шумливи таблети

Дали суплементација и шумливи таблети носат бенефит Епизода 651 – Кое е твоето мислење за витаминските шумливи таблети? – прашање поставено од @filip.g6 Нема овде мое мислење, бидејќи не сум јас тој кој што ги поставува правилата. Најдов нешто што зборуваат докторите и науката. Постојат неколку научни студии, но онааПрочитај повеќе