храна за топење масти

Постои ли храна за топење масти Епизод 600 – дали можеш да ми споделиш и предложиш храна за топење масти? – прашање поставено од @kmickovska Не постои храна што помага во топење на масти, помагаат навиките кои што ги имаш. Најчесто сметаш дека храна како благо, леб и газирани соковиПрочитај повеќе

Хербален напиток со кофеин

Хербален напиток со кофеин – нискокалоричен освежителен напиток со зелен и црн чај Хербален напиток со кофеин – замена за кафе, а во исто време и помагач на топењето на масти. Запознај го производот што нема шанси да не го почуствуваш уште со првата чаша. ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ Нискокалоричен, околу 6Прочитај повеќе