Изиграј вага за мерење

Изиграј вага за мерење

Изиграј вага за мерење – трикови да бидеш полесен

Епизода 574 – изиграј вага за мерење наутро после мокрење. Дали има логика? – прашање поставено од Ивана


Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.

Остави коментар

Your email address will not be published.