да покачиш мускулна маса

Да покачиш мускулна маса без да зголемиш масти

Clean Bulk – дали може да покачиш мускулна маса без да зголемиш масти

Епизода 596 – да покачиш мускулна маса без додавање на сало. Како да направам обратна диета после големо губење на килажа? – прашање поставено од @blazevskirobert

Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.

Остави коментар

Your email address will not be published.