салото на грбот

Салото на грбот

Салото на грбот – 3 тактитки што треба да ги знаеш

Епизода 579 – како да се ослободам од салото на грбот? Само со исхрана или треба да вклучам и вежбање? – прашање поставено од @stankovikj

Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.

Остави коментар

Your email address will not be published.