Крема за раце и тело

Herbal Aloe – крема за раце и тело

Оваа крема за раце и тело ја задржува влажноста за долготрајна хидрација.

Кога ќе ги протриеш рацете ги слушаш

Сигурно ти се има случено да си ги слушнеш рацете кога ќе ги протриеш една со друга или пак да ги погледнеш дланките и да ти се побелени. Епа, ниту се единствен/а, ниту па постои идеалната крема или средство.

Најчесто сувите раце и тело ги третираме со нешто што ни се’ рекламира како хидратантна крема за раце и тело. Секогаш после користење на таква крема најверојатно се’ повеќе и повеќе ќе имаме потреба од истата.

Тоа се случува затоа што во сите креми, купки и козметика се користат многу хемиски состојки и супстанци. Истите тие даваат долгорочен ефект на сушење на кожата и со секое нанесување на нашата кожа предизвукуваме се’ поголема зависност од истите.

Herbalife_DoctorsЗатоа докторите на нашата компанија се’ погрижиле да направат крема за раце и тело што ќе ја храни кожата, а нема да го “крпи” проблемот со сувите раце и тело само моментално.

Храна за кожата

Можеби погоре не забележа, но пишува многу добро и вистинито – оваа крема за раце и тело е всушност храна за кожата – нашиот најголем орган, кој што исто така треба да се храни.

ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ

  • Клинички докажано ја хидрира кожата
  • Влажност во текот на целиот ден
  • Нема додадени парабени и сулфати
  • Вклучува билки
  • Нема додадени бои
  • Алоја верата и африканскиот ши путер брзо се апсорбираат и ја прават кожата мека и мазна

Но, сепак хранење не подразбира само фасадно и надворешно. Кожата во многу поголем дел се храни од внатре, односно од она што ние го внесуваме преку устата.

Затоа биди паметен/на во изборот на храна и збогати ја својата исхрана со добри продукти.

Доколку не знаеш од каде да почнеш избери некоја од програмите за старт кои што ти ги препорачуваме и имај ме за помош како личен советник и ветер во грб.

Нарачајте од Herbalife Член 

 

Остави коментар

Your email address will not be published.