фитнес за мускулна маса

Дали е задолжително да вежбаш фитнес за мускулна маса Епизода 672 – дали морам да вежбам фитнес за мускулна маса? Дали е доволно само исхрана и ако не, какви суплементи треба да внесуваме? – прашање поставено од @brankica 3148 Бранкица, ти воопшто не мора да правиш фитнес. Ако по дефиницијаПрочитај повеќе

антибиотици

Антибиотици и нивно влијание на мускулната маса Дали ако сме болни и ако внесуваме антибиотици и лекарства ќе придонесува за намалување на мускулната маса? – прашање поставено од @ivana.krsteska.9 Нема директна поврзаност за тоа ако пиеш антибиотици или некакви лекарства со мускулната маса. Прво е многу важно какви се тиеПрочитај повеќе

мускулна маса

Дали ќе изгубиш мускулна маса додека слабееш Епизода 650 – што е најважно при слабеење за да не се изгуби мускулна маса? – прашање поставено од @ndstojanova Прва работа што сакам да ти ја потенцирам, доколку го одложуваш твојот процес на слабеење со намера прво да го најдеш начинот заПрочитај повеќе

кардио за мускулна маса

Дали ти е потребно кардио за мускулна маса Епизода 633 –  дали со тренинзи кардио за мускулна маса може да биде штетно? И дали е добро барем еднаш еднаш во неделата кардио од еден час? – прашање поставено од @_b0j4n_ Нема шанси да паѓаат мускулите со кардио тренинзи. Претпоставувам воПрочитај повеќе

гејнер или протеин

Гејнер или протеин – што е подобро за покачување килажа Епизода 626 – што е подобро да користам за да покачам мускулна маса, гејнер или протеин? – прашање поставено од @marteeen024. За цел и желба да покачиш килограми, правилото е дека прво и основно мора да покачиш внес на калории.Прочитај повеќе

да покачиш мускулна маса

Clean Bulk – дали може да покачиш мускулна маса без да зголемиш масти Епизода 596 – да покачиш мускулна маса без додавање на сало. Како да направам обратна диета после големо губење на килажа? – прашање поставено од @blazevskirobert Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштајПрочитај повеќе

храната за мускулна маса

Храната за мускулна маса – доволни ли се само протеини? Можеби сте слушнале дека храната за мускулна маса е да јадеш многу протеини. Но дали е до крај вистинито? Да, протеините играат голема улога, но тие не се доволно во процесот на создавање мускулна маса. Мускулите се изградени од протеини,Прочитај повеќе