фитнес за мускулна маса

Дали е задолжително да вежбаш фитнес за мускулна маса Епизода 672 – дали морам да вежбам фитнес за мускулна маса? Дали е доволно само исхрана и ако не, какви суплементи треба да внесуваме? – прашање поставено од @brankica 3148 Бранкица, ти воопшто не мора да правиш фитнес. Ако по дефиницијаПрочитај повеќе

тегови и малолетник

Тегови и малолетник – правила за непречен раст и развој Епизода 637 – дали комбинацијата на тегови и малолетник може да биде штетно? – прашање поставно од @petrovaaa_ Многу родители и многу повозрасни луѓе се плашат нивните деца да креваат тежини. Не само ако вежбаат фитнес, туку уште повеќе акоПрочитај повеќе

кревање тежини и слабеење

Какво е правилото за кревање тежини и слабеење Епизода 629 – Како е подобро да се работи за кревање тежини и слабеење? Да вежбам со мали тежини и да правам повеќе повторувања или со поголеми тежини и помалку повторувања? – прашање поставено од @sali.m97 Не знам колку долго ме следишПрочитај повеќе

слабеење додека вежбаш фитнес

Што да правиш со храната за слабеење додека вежбаш фитнес Епизода 601 – што да правам за мисијата слабеење додека вежбаш фитнес? Сакам да намалам килограми, но не знам од каде да почнам со исхраната. – прашање поставено од @gjorgievski И без да се бавиш со фитнес, исхраната што тиПрочитај повеќе