броење на калории

Броење на калории

Епизода 565 – броење на калории

Како да изгубам килажа без да се замарам со броење на калории? – прашање поставено од @natka.

Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.

Остави коментар

Your email address will not be published.