тања го запознава јосиф

Тања го запознава Јосиф

Тања го запознава Јосиф

Барајки поклон за роденден на другарка, Тања го запознава Јосиф. Имав намера тоа да биде поврзано со намалување на килограми и така наидов на школа за исхрана. Не сакав да биде поврзано со апчиња, диети и приказни кои ветуваат резултати преку ноќ. Едноставно барав правилен начин на исхрана. Во тоа време исто така се соочував со вишокот на килограми. Бев уморна од практикување на погрешни стратегии . Покрај мојата другарка и ЈАС започнав со тој нов начин на исхрана.

Ги видов и првите резултати, a така добив доверба дека ова навистина функционира. Мојот велнес советник (Јосиф) 🙂 ме повика на еден поголем настан, но бидејки ми беше симпатија не можев да одбијам покана :D. Таму ја запознав и другата страна на компанијата од која бев воодушевена. Приказните и резултатите на другите луѓе беа причина плус за да видам дека е возможно за секој. А сега тоа е и моја мисија, заеднички да промениме нечија реалност.

Остави коментар

Your email address will not be published.