високопротеински појадок

Зошто е важно да имаш високопротеински појадок Се повеќе истражувања покажуваат дека луѓето што јадат високопротеински појадок имаат постабилни нивоа на шеќер во крвта во текот на денот. Исто така велат дека високопротеинскиот појадок им помага да се чувствуваат посити во текот на денот.* Повеќето луѓе успеваат да каснат нешто наутро,Прочитај повеќе

деца и појадок

Родител, деца и појадок Деца и појадок не е едноставна равенка :). Многу често во типичен работен ден, појадокот се заменува со екстра минути за спиење со причина дека “не ми се јаде” или “ќе јадам по пат”. И кога ќе одлучат да јадат дома, следува награда галење и тапшање заПрочитај повеќе

Епизода 563- лимон наутро

Епизда 563 – лимон наутро Епизода 563 – лимон наутро пијам веќе 3 месеци. Дали треба да направам некаква кратка пауза? – прашање од Катерина Ристоска. Погледни многу повеќе содржина на мојот YouTube канал или на мојот блог и не порпуштај да направиш subscribe.Прочитај повеќе

Немам глад наутро – зошто е оваа појава? Постојат два типа на луѓе, едни од нив се оние што ќе кажат – немам глад наутро. Другата група која е помалубројна јаде, но што јаде и колку е тоа во ред зборувавме овде. Е сега можеби под утро подразбираш целиот периодПрочитај повеќе

заменски оброк за спортисти

Заменски оброк за спортисти – Формула 1 спорт Заменски оброк за спортисти содржи 219 kcal во една порција за регулирање на калорискиот внес. ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ 219 kcal во една порција за регулирање на калорискиот внес Содржи 18 g, што помага за градење и одржување мускулна маса. Содржи и казеин иПрочитај повеќе

Формула 1 шејк

Формула 1 шејк за регулирање на тежината Формула 1 шејк е вкусен здрав заменски оброк што обезбедува одлично урамнотежен квалитетен протеин од млеко и од соја, есенцијални микронутриенти и додадени тревки и билки. ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ Herbalife Формула 1 шејковите како заменски оброк им помагаат на луѓето во целиот свет даПрочитај повеќе